2.5.10

07. Δι Μπιτς Ιζ Μπακ!

Δέκα ολόκληρα χρόνια είχαν περάσει απο τοτε που οι 3 φιλες ειχαν κουνησει το μαντήλι στην Τσάρλοτ και τωρα κατω απο τον καυτο ηλιο θα σμίγανε ξανα!

Οι φιστικι γοβες της Τσαρλοτ ετρεχαν, ακολουθουμενες απο ενα ασορτί φίστικι κολαρο με σβαρόβσκι που στολιζε το μαυριδερο "τσιουαουα", τον ενα και μοναδικο πιστό αντρα στη ζωη της Σαρλοτ, το Φλούφλη.

Καθως τα επιδεξια βηματα της Τσαρλοτ την οδηγουσαν ολοενα και πιο κοντα στις παλιές της ο θεός να τις κανει φιλενάδες, η ζωη της οπως την ηξερε θα αλλαζε για παντα.

Εάν ηταν ταινια, αυτη η σεκάνς θα επαιζε σε σλοου μοτιον, με ένα τραγουδι μελαγχολικο για ΟΣΤ σαουντρακ καθως η Τσαρλοτ θα ξαναζουσε ολες αυτες τις στιγμες που σημαδεψαν τη ζωη της ως μια φέικ ξανθιά στο Νιου Τζερσι..

Η πρωτη φορα στο κομμωτηριο του Νικ Δι Γκρεικ Στυλιν Σαλουν οπου η μαυριδερη κωμη της μετατραπηκε σε οξυζεναρισμενες μπουκλες, το πρωτο βραζιλιαν μπικινι γουαξ (δεν υπαρχει Νιου Τζερσι μπλοντ που να σεβεται τον εαυτο της χωρις βραζίλιαν), το πρωτο ραντεβού με διαιτολόγο ακολουθουμενη απο τη συναντηση με τη δασκαλα γιογκας και την Άιντα Άιντε ψυχολογο Π.Η.Δ., η πρωτη της φορα με τον φλουφλη στο σεντραλ παρκ (οπου φλερταρε σθεναρά με εναν γιαπι με πορτοκαλι γραβατα και χαρτοφυλακα), το πρωτο Σαββατοκυριακο στα Χαμπτονς, η συναντηση της στο μαθημα Ισπανικών με τη (εν καιρο κολλητη φιλη )Τζενα, πρώην μασούζ και νυν αερο-συνοδός πολυτελειας, το πρωτο της μονοπετρο (σε μια σειρα απο 3,εκ των οποιων το ενα πηγε στο διαολο, το δευτερο στο ενεχυροδανειστηριο και το τριτο μεσω ε-μπέι μετατραπηκε σε απομιμηση Γκουτσι Ιμπορτεντ χαντ μπαγκ από την Κίνα)...

Μια ολοκληρη ζωη.. και βαλε τους αντρες της, 7 ηλικιακά γκρουπς (υπολογιζοντας ανά πενταετία), 4 σοβαροί δεσμοί, 11 γνωριμίες μέσω Ιντερνέτ, 2 μέσω της ελληνικής κοινότητας, καμιά 20αρια ουάν νάιτ στάντς και ατελείωτες ώρες κολπικών ασκησεων με τη νεα μεθοδο Κέγγελ και ένα φρικτό στραβοπάτημα της μοίρας που την οδηγησε πισω στην Πίκρα..

Αυτα σκεφτόμενη, η Τσάρλοτ δεν θυμήθικε ότι...

5 σχόλια:

Πες τα μαρήηηηη!!!!!