23.11.10

24.Ιντερμίσιον

Ένα τσιγάρο σιγόκαιγε νωχελικά στο τασάκι του Γιάνγκου Πλουσίου. Διακόσες σαράνταεφτα παραγγελίες είχαν γίνει μέσα σε δύο βδομάδες από την Άνω και Κάτω Πίκρα.
Ο Κίτσος ως μοναδικός κούριερ για την ζώνη 3 Πίκρα, Ξέρα, Αγαμία και Βορειοδυτική Αυνανία είχε πέσει ξερός από υπερκόπωση στο μαντρί της μητρός του. Η κόρη του Πλουσίου και αρραβωνιαστικιά του Κίτσου είχε πάει από κείθε μ’ ένα τάπερ τραχανά με μυζήθρα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο πουτσαράς της δεν μπορούσε να κουνήσει βλέφαρο παρα μόνον μουρμούραγε κάτι ακαταλαβίστικα στον ύπνο του.
-Μακρι’ααα από μένα γκιόσες του διαοοολουυυυ. Ουστ’απου δω νυμφομανείς γιλάδες. Αφήστε με χάμω ωρεεεεεεεε κάργιες!!!!! ΠαναΪαααα μ’!!!!!!!!!!!!
….
Ιν δε μιν γουάηλ…. Τέσσερις διαβολογυναίκες ξεπακέταραν λάπτοπ, ρούτερ, καλώδια, οθόνες, ποντίκια, πληκτρολόγια στο άντρο του Ανέγγιχτου, γνωστό και ως το σπίτι της Τσάρλοτ σιγοτραγουδώντας..
Μπήκαν, μώρεεε μπήηηκαν τα γίδια στο μαντρί,
κι για τον αντρα τον πολλα βαρύ
που θέλου να τον γλεντήσου στο βρακιιιιί
σφαζω την κόοοτα την καληηηηηηηηηη

3 σχόλια:

  1. μα, κρίμα του παιδι...
    πείτε του να με πάρει για βουηθό, τον ζηλευου πουλύ ...
    έχου ψαξ' ούλο τον χάρτη, αλλά Πίκρα πουθνα !!!
    πουλύ πίκρα για μίνα, τσούπρς...

    (ανούνημη απ' τ' δίπλα χουριό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. skas' mariii mh se akousoun oi agamiwtises k se biasoun! an ou kitsous eix' bouhtho that ton eixan bouthks oi tsoupres mpam tsak...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - ιαν εινι να εινι πουλλες μζι, πες μ' μαρή να τρεξου στην Πίκρα ... αυτου του ρημαδι τ' τζι-πι-ες, δεν δειχνει την πικρα ... μιλαμ για μγαλη πίκρα.

    ανούνημος απ' τ' δίπλα χουριό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες τα μαρήηηηη!!!!!