27.12.10

29.ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ


“Αγαμέμνων!!!” Ψιθύρισε προκλητικά η Σβετλάνα στο αυτί του Αγαμένονος Καράμπελα. Και ο Καράμπελας άπλωσε αχόρταγα το χέρι του γύρω από τη μέση της, τοποθετώντας την παλάμη του στα σύνορα του στήθους της με τον θώρακά της. “Πονηρό αγόρι! “ Είπε η Σβετλάνα αφού ήπιε μια γουλιά σαμπάνια, ακουμπώντας τους γοφούς της στα πόδια του μεγαλοδικηγόρου που σε λίγα χρόνια θα διένυε την ένατη δεκαετία του -άγαμου- βίου του.

Ο Αγαμέμνων Καράμπελας και η Σβετλάνα άφηναν πίσω τους το κόκκινο φως που έφεγγε από τις λάμπες νέον του κέντρου διασκέδασης “RENDEZ -VOUS” το οποίο βρισκόταν στο 126ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πίκρας – Φαλλοθέης (το πιό κοντινό στην Πίκρα χωριό το οποίο διέθετε αρσενικά και μάλιστα κιμπάρικα -για όσες το γνώριζαν / από το 1987 είχε απαγορευτεί η είσοδος της Μάνθας στη Φαλλοθέη μετά από δίκη στην οποία βρέθηκε ένοχη για απόπειρα βιασμού 22χρονου τεκνού).

Η Μερέντα ακολουθούσε με την τρίκυκλη γουρούνα της το αυτοκίνητο του Αγαμέμνονος Καράμπελα από απόσταση ασφαλείας καθόλη τη διάρκεια της επιστροφής των δύο δυνητικά συνουσιασθέντων -και εμπλεκομένων σε χρηματική συναλλαγή – στην Πίκρα. Στα αυτιά της τα ακουστικά του MP3 που της είχε δωρήσει η Τσάρλοτ με αφορμή την επιστροφή της στ πάτρια εδάφη ηχούσαν το “… κι όπως θα παίρνω τις στροφές …”. Τα δάκρυα της Μερέντας αυλάκωναν τα μάγουλά της και κατέληγαν στον οισοφάγο της, δεδομένου ότι ο Καράμπελας είχε ξεπεράσει το όριο ταχύτητας και η Μερέντα τους ακολουθούσε τραγουδώντας νταλκαδιασμένη.

Στις 11.37 π.μ. Η Σβετλάνα άνοιγε την εξώπορτα της βίλλας του Αγαμέμνονος Καράμπελα φορώντας ένα μαύρο μαντήλι και μαύρα γυαλιά ηλίου που έκρυβαν το πρόσωπό της.

Στις 11.38 π.μ. Τα γυαλιά ηλίου χόρευαν τάνγκο με τα χαλίκια του χωματόδρομου που οδηγούσε από τη βίλλα στην Κάτω Πίκρα (εκεί δηλαδή που έμενε η Σβετλάνα). Ο κόμπος του μαντηλιού μεταφέρθηκε από το σαγόνι της ξανθιάς καλλονής στο μάγουλό της, το οποίο είχε αποκτήσει πλέον ένα μπλαβί χρώμα.

“- Γιατί μου το κάνεις αυτό; “ Αναφώνησε με θυμό η Μερέντα.

“-Εσύ γιατί μου έκανες αυτό;” Άρχισε να ουρλιάζει η Σβετλάνα δείχνοντας το ξετσαουλιασμένο μάγουλό της. “Εγώ αναγκάζομαι να πηγαίνω με πουρά κάθε βράδυ για να ζήσω!”

Το μεσημέρι των Χριστουγέννων τις βρήκε στο σπίτι της Σβετλάνα να χαίρονται έναν παράνομο έρωτα όλο τρέλα.

2 σχόλια:

  1. πουλή ούμορφη η αφίσσα Τσούπρες, αλλά ιγώ διν κατάλβ'. Τελικά ... τον Τρων ή δεν τον Τρών ?

    ( ανουνημ' απ' του διπλανού χουριό )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες τα μαρήηηηη!!!!!