26.1.11

34. «Κατάσκοπος 069. Επιχείρηση: Χρυσά στήθια»

Μόλις η Σβετλάνα ανακάλυψε τα κρυμμένα μυστικά της Κωστάντως έμεινε άφωνη. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως τα καλοσχηματισμένα κωλομέρια και τα αλαβάστρινα στήθια της Κωστάντως ήταν δημιούργημα του Μπουστάνου.
Το ίδιο κιόλας βράδυ που έβαλε πλώρη να ενημερώσει την Κόρη-από την οποία έπαιρνε διαταγές για την παρακολούθηση της Κωστάντως.
Το φούξια Βλάκβερυ της Κόρης με τα μοβ ζβλαχόφσκι χτύπησε δυνατά σπάζοντας την σιωπή και τα νεύρα της Τσάρλοτ που μόλις είχε ανοίξει ένα σκάτς τρίτης διαλογής και πότιζε την Κόρη, την Μερέντα και την Μάνθα.
Η Κόρη χωρίς δέυτερη σκέψη, σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε την φωνή της Σβετλάνας :Αποστολή εξετελέσθη! Έχω τις πληροφορίες που θέλετε. Η Kόρη χαμογέλασε και είπε: Είμαστε όλες εδώ. Έλα όσο πιο γρήγορα μπορείς.
Όταν η πόρτα χτύπησε στο άντρο του Ανέγγιχτου η καρδιές των ηρωίδων μας σκίπτ έ μπίτ. Η Σβετλάνα ζήτησε ένα σκάτς ον δι ρόξ , έκατσε στον καναπέ απέναντι από την Μερέντα και είπε:

Το τρις-κρυμμένο μυστικό
Εγώ καλά τώρα κρατώ
Στις τέσσερις σας θα το πω
Και απ’ το κόλπο με μιας θα βγω

Καμιά τους δεν κατάλαβε γιατί η Σβετλάνα μιλούσε με κόουντ αλλά η κωλοπιλάλα τους να μάθουν ήταν τόσο μεγάλη που δεν τις ένοιαζε και έτσι δεν την ρώτησαν και η Σβετλάνα συνέχισε ακάθεκτη.

Η φύση άλλα της έδωσε

Kι άλλα τώρα έχει
Τι έβαλε, τι έκοψε
Κανένας μας δεν ξέρει.

Ο Κίτσος είναι αρσενικό
Λίγο ζαβό και μαλθακό
Και της Κωστάντως το κωλί
Γνωρίζει μόνο και ποθεί

Μα σαν διαβάσει το χαρτί
Μές στης Κώνστάντος το πουγκί
Μηδέ κωλί, μήτε βυζί
Θα θέλει να ξαναγευτεί.

Οι τέσσερις τσούπρες χαμογέλασαν πλατιά και άρχισαν να σκέφτονται ποια θα ήταν η επόμενή τους κίνηση.


Του μπι κοντινιουντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες τα μαρήηηηη!!!!!