14.1.11

32. ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΚΟΥΝΕΛΗ

Η Κόρη πέρασε κατευθείαν στο ψητό ακόμα μπουκωμένη Αντιπαλλεβόν και τσίπουρο:
- Πρέπει να γνωρίσουμε τον οχτρό.
- Κι πώς θα το κάνουμε μαρί αυτό; Είπε με απορία η Μερέντα.
- Θα χρειαστούμε τη βοήθεια της δικιάς σου…. Άσε όλες ξέρουμε τα χαΐρια σου…! Και πιστεύω ότι δεν θα ήθελες να τα μάθει όλο το χωριό γιατί είν’ το μάτι της μπλαβό…
Η Μερέντα δάγκωσε τα χείλη της και άρχισε να παίζει νευρικά με το φαγητό της.
-Λοιπόν, συνέχισε η Κόρη. Ας αφήσουμε τα προσχημ’τα. Όλες ξέρουμε ότι η Σβετλάνα είχε εκπαιδευτεί με την τελευταία λέξη της κατασκοπικής της Κα Γκε Μπεζ από όταν ήταν παιδί.
-Τι λες μαρί τρελή συ μιλάς η το Αντιπαλλεβόν 15mg? είπε η Μάνθα.
- Σιλάνς φαρμακοτρίφτρα, θα τη βάλουμε να παρακολουθεί τον Κίτσο. Όπου πάει ο παιδαράς τσουπ και η Σβετλάνα. Στη στρούνγκα της Λάλως, στο Πλούσιο, στο μνι της Κώνσταντως, ΠΑΝΤΟΥ!
Στα βαφτίσια του Μιχαλάκη νουνός ο Κίτσος τη λαμπάδα να κρατάει η άλλη. Στο μέρος ο Κίτσος απ’ το παραθυράκι του μπάνιου θα παρακολουθεί η λεγάμενη.
- Και μη χειρότερα μαρήηη μι καύλωσες μεσημεριάτικα… πως θα ανοίξω το φαρμακείο???
- Τι έχουμε να κερδίσουμες ντίαρζ με αυτός; Είπε η Τσάρλοτ με δυσπιστία.
- Καλέ δεν τελειώσαμε εδώ….Τώρα αρχίζει το καλύτερο. Θα μάθουμε το ζώδιο του Κίτσου και θα του στέλνουμε μέσω του Πόρταλ του Ανέγγιχτου, μηνύματα και οδηγίες, βασιζόμενες όμως σε στοιχεία από την καθημερινή του ζωή, έτσι ώστε να πιστέψει ότι πρέπει να εγκαταλείψει την σιχαμένη Κωνστάντω. Τι λέτε;
- Ότι πίνς τσίπουρο σα νερόφιδα, πες στη Νίτσα να πιας άλλο ένα και μια πατάτες…
-Και κόκαλας για το Φλούφλη!

Ακολούθησε ησυχία στο τραπέζι όταν η σχεδόν ψιθυριστή φωνή της Μερέντας ακούστηκε.
-Ου Κίτσος ειν’ Κριάρι.

2 σχόλια:

  1. mniiiiiiiiiiitsa mouuuuuuuu!!! oimeee ... ακούστηκε η σβησμένη φωνή της "ανούνημης απ' κάπιου διπλ'νό χουριό". Μόλις είχε διαβάσει την 32η συνέχεια της αγαπημένης της ΒλαχοΣαπουνΌπερας & δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάχτυλά της μακριά από το κάτω χειλάκια της.
    "αχ μαρή Σβ'τλάνα μ', εσ' είσ' η χ'ριστική β'λή" αναστέναξε ξαφνιασμένη που είδε να ξεδιπλώνεται το πανούργο σχέδιο των Θηλυκών της Πίκρας για το Κριαράκι. (βλέπετε το κόλλημά της -που ντρέπεται να το παραδεχτει- είναι το "female complicity")
    Έγειρε αποκαμωμένη στο πλάϊ & κλείνοντας τα μάτια, άρχισε να ονειρεύεται τις ραδιουργίες που θα ξεδιπλώθούν στα επόμενα κεφάλαια της "Αγαμίας & Επαρχάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... η "ανούνημη απ' κάπιου διπλ'νό χουριό", δεν πίστευε την τύχη της. Οι τσούπρες από την Πίκρα της έστειλαν μία φωτογραφία της Σβετλάνας από την εποχή που αυτή ήταν το "Απόλυτο 'Οπλο του Σεξ για Kinky περιπτώσεις" στην KGB. "αχ, πάει ου Κίτσους" αναστέναξε πιάνοντας το XLarge dildo που παρήγγειλε από το "πλούσιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες τα μαρήηηηη!!!!!