7.11.10

20. Η τράπουλα της Καριόλας

Το μπιζνες πλαν που η Τσαρλοτ ετοίμασε μέσα σε 2 ώρες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονταν στο βιβλίο με τίτλο “Business plan in 1 hour”, βιβλίο το οποίο είχε αγοράσει στα ντιούτι φρι του αεροδρομίου, λίγο πριν πετάξει για Ελλάδα, βρίσκονταν στα χέρια του Αγαμέμνονα Καράμπελα.
Ο Αγαμένων Καράμπελας, εκτός από δείγμα του υπο εξαφάνιση στο Νομό Αγαμίας είδους με την ονομασία “Αρσενικό”, ήταν και ο διαβόητος venture capitalist του νομού. Χάρη στα ακραία επενδυτικά ρίσκα που έπαιρνε, είχε καταφέρει να γίνει από τσοπανόπουλο ετών 13, ο πιό πλούσιος κάτοικος στην Αγαμία, απολαμβάνοντας, παρά την προχωρημένη του πλέον ηλικία, τις θωπείες της ξανθιάς Σβετλάνα. Καθημερινά δεχόταν δεκάδες μπιζνες πλαν από ακριτικές στάνες και συνεταιρισμούς παραγωγής τοπικών προϊόντων, προκειμένου να πειστεί και να επενδύσει τα χρήματά του στην οικονομική ανάπτυξη των εκάστοτε αδύναμων παικτών της τοπικής αγοράς.
Όπως κάθε μέρα, άνοιξε το συρτάρι του και πήρε ένα πούρο μάρκας “Λιάκος και Μέλπω” στόχος ήταν πλούσια πορνο-πουρά σαν και αυτόν,
Με αργές, ευλαβικές κινήσεις, το ακούμπησε στα σαπισμένα από την ηλικία χείλη του και το έφερε κοντά στον χρυσό αναπτήρα του, τον οποίο κρατούσε αναμμένο στα χέρια του.
Το πούρο είχε γεύση Σβετλάνα, όπως συνέβαινε άλλωστε κάθε φορά που έκανε αυτή την κίνηση τα τελευταία 20 χρόνια (από τότε δηλαδή που έπεσε το ανατολικό μπλοκ). Καθώς ο καπνός που υπήρχε μέσα στα πνευμόνια του έβρισκε διέξοδο στην ατμόσφαιρα μέσω του λάρυγγά του, ο Αγαμέμνων Καράμπελας ακούμπησε την πλάτη του στην δερμάτινη καφετί king size πολυθρόνα στην οποία βρισκόταν καθισμένος. Ακούμπησε το μπιζνες πλαν της Τσαρλοτ στην κούρμπα που σχημάτιζαν τα σταυρωμένα του πόδια και με το αριστερό του χέρι άρχισε να το ξεφυλίζει.
Στην πρώτη σελίδα υπήρχε τυπωμένος ο τίτλος του επιχειρηματικού σχεδίου, ο οποίος συνίστατο στην – υπερβολικά μάλλον – αισιόδοξη από επιχειρηματικής απόψεως πρόταση “Η Τράπουλα της Καριόλας: Επενδυτικές προοπτικές αναφορικά με την εκμετάλλευση της μεταφυσικής πλευράς του να είσαι Σκύλα”

7 σχόλια:

  1. mari strws' ton kwli s' na kans mia eikonografish me screen short (: rallaki agamokladi ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνήσω με την kaascat, φτιαξτε μια εικονογραφηση για την τράπουλα της καριόλας, εάν είναι κατι αντιστοιχο με την εικονογραφηση των ζωδίων που κανατε, θα είναι σούπερ !~D
    (ανούνημη απ' τ' δίπλα χουριό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βέβαια, για να λέω & τα στραβά σας, τον "κορκολή" στα ζώδια δεν το έπιασα, αλλά τι να κάνουμε ... καμμιά δεν είναι τέλειος !~D

    (ανούνημη απ' τ' δίπλα χουριό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pros multisexual : http://www.youtube.com/watch?v=WJFIn2DjArI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες τα μαρήηηηη!!!!!