15.11.10

21. ΔΙ Μαστερ Πλαν

Η Τσάρλοτ είχε ρίξει πουλύ μεράκι στην επενδυτική της απόπειρα! Λίγο το ντισπέαρ της τραπεζικής της ανάλυσης από την H S B C (horny south bimbo crying), λίγο το φιντ μπακ από τα πέτρινα χρόνια στο US, όλα συντελούσαν στο να πιστέψει με πάθος στο νέο της πρότζεκτ…
.Η τσάρλοτ ένιωθε από καιρό ότι το Πόρταλ του Ανέγγιχτου χρειαζόταν κάτι για να απογειωθεί..
Κι αφού πέρασε νύχτες και νύχτες στην ραχούλα του Μνημείου των Πεσουσών Πικριανών τρίβοντας τις Λουκουμέν γόβες της στις πετρούλες…
Εκείνο το μεσημέρι στην Ταβέρνα της Κακιάς Ώρας, την κακιά ώρα που πήγε στου μέρος, λίγο πρίν την επίθεση της πικριανής μάζας, της ήρθε το ινλάιτμεντ!!! It was all about the cards, hun!!
Τόσους και τόσους αιώνες, άντρες και γυναίκες, ασέξουαλ και υπέρσέξουαλ, στον μικρό μας στροβιλίζοντα πλανήτη, αναζητούσαν την τύχη τους στις χαρτορίχτρες (βλ. μάγισσες, καφετζούδες, παλαμήδες, egg tellers, ζοντοροβσκίνες, ταρούδες, κρισταλ μπολίτσες και η λίστα δεν εχει τέλος)!!
Η Τσάρλοτ θα αξιοποιούσε το ταλέντο της για να σατισφά-ει την παναθρώπινη και αιώνια ανάγκη του “να ξέρω τι μου γίνεται” (εν προκειμένω, “τι δεν μου γίνεται”)..
Το τάργκετ γκρούπ της Αγαμιανής κοινότητας ήταν απλό και ιδανικό..
Από 15 έως 105 χρόνων, βλάχες-αρχοντόβλαχες, ξανθιές φυσικές- ντεκαπάζ, ξερακιανές- αφρατούλες, μορφωμένες- αμορφωσιές, ήταν όλες ΜΟΝΕΣ και ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ για άξιον (action)!! Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της Τράπουλας της Καριόλας!
Το λοιπόν, όταν η Τσάρλοτ χίμηξε τρεκλίζοντας πάνω στις Τζίμη WHO? γόβες της στο φαρμακείο της Μάνθας αγκαζέ με τη Μερέντα, μία σειρά από φούξια φύλλα αλληλογραφίας πέταξαν στον αέρα σκορπίζοντας μία essence αγριογαρυφαλλιάς στην ατμόσφαιρα, φέρνοντας στην Μάνθα souvenirs από την παιδική της ηλικία στο Κάστρο (πρώτη έξοδος της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας, μετά την Υλίκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες τα μαρήηηηη!!!!!